Välkommen till Sjöbacken Gård

Mitt bland Vallebygdens naturreservat, sjöar, hagar och skogar ligger Sjöbacken Gård. Välkommen hit för att övernatta i vårt nyrenoverade gårdshus och avnjut en god frukost i sköna omgivningar. Gården ligger i anslutning till den lilla sjön Hattaren, där det finns möjlighet för bad och att testa fiskelyckan. I närheten finns vandringsleder, badsjöar och en mängd andra besöksmål efter tycke och smak. Vi har också två uthyrningscyklar om du vill trampa runt ett varv på världens vackraste väg!

Kalle & Sofia
 


Vi vill tacka alla våra gäster och besökare för en lite speciell men väldigt fin sommar! 

Mycket har ju varit annorlunda i år, men här har saker och ting pågått ungefär som vanligt. 

Gårdshuset är som vanligt öppet för uthyrning året om, men fr.o.m nu har butiken inga fasta öppettider. Vi öppnar självklart till våra gäster när vi är på plats och vid förfrågan!

Nu finns det också lammkött från årets lamm, lådor med finstyckat och färs kan köpas, alternativt styckdetaljer, hör av er vid intresse!

Ha en fin höst!Heldag i Valle!

Lördagen den 27 juni håller Vallevägens medlemmar gemensamma öppettider kl. 12-16.                
Välkommen att titta in i vår lilla gårdsbutik! 

Passa på att skaffa ett miljövänligt flergångskaffefilter i 100% lin från Växbo Lin eller byt ut plastfolie i hemmet till Maja & Majkas vackra bivaxfolie! Hos oss hittar du också Vallevägens jubileumsprodukter, bl.a den unika tygkassen i ekologiskt bomull designad av Anja Larsson. 

Söndagen 28 juni är gårdsbutiken stängd.Vallehelgen 2020

9-10 maj

Välkomna att besöka oss under helgen, men låt oss hålla avstånd. 

Lördag morgon ordnar vi en blomstervandring, kl. 09- 11 med botanist Peter Laudon. Föranmäl gärna, max deltagare: 30 pers. Ta med fika. Mer information 070-652 09 27.

Butiken öppen lördag och söndag kl. 10- 14 (Ett sällskap åt gången i butiken). Vi på Sjöbacken Gård önskar alla en Glad Påsk! 

Vår B&B är öppen som vanligt och i april och maj kan vi garantera att ni som gäster får ha stället för er själva. 

Gårdsbutiken är öppen söndagar kl.10-14 (och annandag påsk kl.10-14). VÄLKOMNA!Tusen tack till alla gäster och besökare som hittat ut till oss i sommar! 

Under vinterhalvåret har vi inga fasta öppettider för gårdsbutiken. Vi öppnar efter önskemål, ring eller titta förbi!

B&B är öppet för bokningar även under vinterhalvåret. 


 

Vi ser fram emot ditt besök!

Sjöbacken Gård , Öglunda Sjöbacken 1, 53292 Axvall