Inför sommarsäsongen 2022 har vi bestämt oss för att testa ut ett nytt koncept, dels p.g.a den rådande situationen i samhället och dels för att vi sett en ökad efterfrågan efter boenden där man får bo själv, utan att dela gemensamma utrymmen. Vi kommer alltså att enbart hyra ut till gäster som reser tillsammans, d.v.s du behöver inte dela kök & toalett med andra än de som reser i ditt sällskap!


Mysiga rum och smarrig frukost  

När du bor hos oss får du ha hela stället för dig själv! Frukost ingår i priset. Du plockar själv fram ur kyl och skafferi och äter när det passar dig. 


Storstugan

I Storstugan, dvs det större delen av boendet, finns ett allrum med tv och matplats i anslutning till köket. En trappa från allrummet leder dig upp till sovloftet med 2 bäddar. 

Sovloftet i Storstugan
Sovloftet i Storstugan
Utsikt från sovloftet
Utsikt från sovloftet
Allrum med matplats
Allrum med matplats

På sovloftet finns det möjlighet till två extra madrasser på golvet eller en babysäng.

Loftet

 Loftet, dvs den mindre delen av boendet, har egen ingång från gården, en trappa upp till det lilla men trevliga rummet med 2 bäddar och en tv.

Loftet
Loftet

Egen ingång med trappa upp till sovloftet.

Köket med ingång till badrummet
Köket med ingång till badrummet

På baksidan av gårdshuset finner du vår trevliga uteplats. Här kan du duka fram din frukost och sitta och njuta av natursköna omgivningar. Det finns också möjligheter att grilla.